zaterdag 12 april 2014

OXO Good Grips Ananassnijder

Lente, zomer... dé seizoenen voor fruit, maar gelukkig zijn de meeste soorten fruit tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar. Een verse ananas is ook heerlijk en nu gemakkelijk te snijden met de OXO Good Grips Ananassnijder

Hieronder een filmpje waarin (in het engels) uitgelegd wordt hoe het werkt. Onder het filmpje vind u de Nederlandse werkbeschrijving.


De OXO Good Grips Ananassnijder ontkernt en snijdt een hele ananas snel en eenvoudig. Snijd eerst de top van een verse ananas en zet de snijder er langs om de hoogte te bepalen zodat je weet wanneer je de bodem van de ananas nadert. Draai nu de snijder in het vruchtvlees om perfecte ananasringen te gaan maken, door de unieke ratelgreep kun je blijven draaien zonder je greep te moeten veranderen. Wanneer je klaar bent haal je de gesneden ananas eruit door middel van de stevige en comfortabele greep.

Om de ananas te verwijderen druk je beide knoppen in om de greep te verwijderen en schuif je de ananas eraf. De ananas snijder is gemakkelijk schoon te maken en compact genoeg om in een lade op te bergen.

De schil die over blijft kun je bijvoorbeeld gebruiken om een fruitsalade in te serveren!

Geniet! 

Geen opmerkingen: