dinsdag 4 april 2017

Feel Good Shop Event maart 2017 gloudemans was erbij!!!

Nog fris in ons geheugen zo leuk was het: Feelgoodshopevent in Veghel afgelopen maart!!!
We hadden een mooie plek op deze beurs met leuke exposanten om ons heen.
Onze kraam bestond uit leuke items van Pip Studio en Blond Amsterdam en ook Funcakes was van de partij met bakmixen en fondant.
We waren druk met opbouwen van de stand op vrijdag, druk maar ook veel gelachen en gesjouwd.
op zaterdag en zondag was het vooraal in de ochtend druk op onze stand.
De bezoekers kwamen uit alle windstreken en we hebben veel nieuwe gezichten gezien die ook in de toekomst hopelijk aan ons denekn als men iets nodig heeft!!
We bedanken in het bijzonder de organisatie van het event in de Koekbouw in Veghel omdat men enthousiast was van het begin tot het einde.De dames kwamen vaak een kijkje nemen op de stand bij iedereen en waren geïnteresseerd of dat alles goed ging.
Op het plein stonden erg leuek eettentjes en caravans met heerlijke koffie en thee en gebak, vers gemaakt met eigen ingrediënten.......VERRUKKELIJK!!!
We kijken terug op iets moois wat we voor de eerste keer beleefd hebben en we moeten vast nog veel leren over logistiek en alles wat er bij zo'n event hoort maar dat we genoten hebben dat is het belangrijkste.
we kregen op en gegeven moment een kaartje van een klant die we twee kaartjes hadden gegeven voor het event en die ons kwamen bedanken voor de mooie dag, hier doe je het allemaal voor en maakt het onvergetelijk!!!

Geen opmerkingen: