zaterdag 12 september 2015

courgette spaghetti gemaakt met de spiraalsnijder van Gefu!

Recept vanuit het Paleo Lifestyle magazine:

Zoodles met garnalen en spinazie
Ingredienten:
4 courgettes
3 el kokosolie
2 uien in dunne ringen
3 teentjes knoflook,fijn gehakt
500 gr.tijgergarnalen gepeld met staart
300 gr verse spinazie
200 gr cherrytomaatjes gehalveerd
blaadjes van 1/4 bosje basilicum,gehakt
peper en zout

Bereiden;
*Maak met de spiraalsnijder zoodles van de courgettes,dwz je stopt de courgette als een potlood in de spiraalsnijder van Gefu,die werkt als een soort puntenslijper.
*Verwarm de kokosolie in wok op middelhoog vuur en fruit de uien en knoflook aan.Voeg de garnalen toe en roerbak tot ze mooi roze en gaar zijn.
*Roerbak de spinazie mee en voeg,als deze is geslonken,de tomaatjes en driekwart vd basilicum toe.Schep om en warm enkele minuten door.Breng op smaak met peper en zout.
*Verdeel de zoodles over 4 diepe pastaborden,schep hier de groenten en de garnalen op en bestrooi met de resterende basilicum.
De Gefu spiraalsnijder is te koop in onze winkel aan de Marktstraat in Uden of online:
http://gloudemanskokenenkado.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=

Geen opmerkingen: