zondag 5 juli 2015

Salade Toronno uit het Oxo kookboek van Gloudemans koken en kado!

Tijdens deze warme zomerdagen is de Salade Toronno een aanrader! Het recept is voor 4 personen.

Ingrediënten salade:
4 blikjes tonijn op water
200 gram rucola
150 gram haricots vert
1 rode paparika
1 gele paprika
4 eieren
100 gram walnoten

Ingredienten dressing:
2 eetlepels honingmosterdmayo
1 eetlepel honing
100 ml wijnazijn
1 theelepel gedroogde dille

Bereidingswijze:

Snij de paprika en de ui mooi dun op de Oxo mandoline.
Kook de eieren en de haricoverts,laat deze daarna afkoelen.
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet of zeef.
Kneus de walnoten in een vijzel of snij ze kort met een mes.
Snij de eieren in 4 driehoekige stukken.
Was en droog de rucola in de Oxo slacentrifuge en begin als basis met de rucola op je bord.,verdeel daarna de tonijn,paprika,ui en haricots verts over het bord en werk af met de eieren en de dressing.
Deze dressing maak je makkelijk door de ingrediënten van de dressing goed doorelkaar te mixen,dit is makkelijk te doen met de nieuwe dressings-shaker van Oxo Goodgrips!

Deze salade staat in ons eigengemaakte Oxo kookboek samengesteld door kookliefhebbers van Gloudemans koken en kado. In dit kookboek worden vele handige kookhulpen van Oxo Goodgrips gebruikt.We hebben een ruime collectie in onze winkel en ook online:
http://gloudemanskokenenkado.nl/merken/oxo-keukenhulpen

Geen opmerkingen: