donderdag 25 juni 2015

Tijd voor de Barbeclette!

Het is (eindelijk) tijd voor de Barbecue!  En wat is er dan lekkerder dan gesmolten kaas over je burger of vegetarische gerecht? Dit kan heel gemakkelijk met de Cheese Barbeclette van Boska!


Dit product vind je uiteraard ook in onze webwinkel: http://gloudemanskokenenkado.nl/merken/boska

Hier nog een lekker recept van de Boska site waarbij dit product gebruikt wordt!


Ingrediënten:
  • 600 gr aardappelen, soort Charlotte
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 bos groene Asperges, schoongemaakt
  • 4 Portobello Champignons, in plakjes
  • 4 gehalveerde tomaten
  • 800 gr Raclette du Valais AOC
  • Peper



Bereidingswijze:

Steek de Barbecue aan.  Kook de aardappelen in de schil voor. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappelen in de hete as van de barbecue om ze te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Bestrijk de asperges, champignons en tomaten met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan beide kanten. Zet ze apart aan de minder hete kant van de Barbecue. Gril de Champignons en de tomaat 2 minuten aan beide kanten. Zet ook deze apart. Smelt de Raclette du Valais in de Cheese Barbeclette. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappelen over de borden. Giet gesmolten Raclette du Valais AOC over de aardappelen en bestrooi met peper.

Smakelijk!

Geen opmerkingen: